گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است.
گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است.

ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا چند نوع ویزا دارد؟ مدت اعتبار ویزای توریستی ایتالیا چقدر است؟ مدارک لازم برای درخواست ویزای ایتالیا شامل چه مواردی است؟ هزینه اخذ ویزای ایتالیا برای بزرگسالان چقدر است؟ مدت اعتبار ویزای بلندمدت ایتالیا چقدر است؟ کارگزاری طرف قرارداد کشور ایتالیا کدام است؟ از چه طریقی می‌توان درخواست ویزای ایتالیا داد؟ چگونه می‌توان وقت سفارت ایتالیا را گرفت؟ مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا چیست؟ تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای ایتالیا چقدر است؟

کشور ایتالیا از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن با فرهنگ و تاریخی غنی است. یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی این کشور از صنعت توریسم یا گردشگری است، به همین علت هم حجم تقاضاهای ویزای توریستی ایتالیا بالاست. نه تنها در حوزه گردشگری، بلکه ایتالیا با ارائه انواع بورسیه‌های استانی و دانشگاهی به دانشجویان بین المللی، توانسته نظر بسیاری از مهاجران تحصیلی را به خود جلب کند.

در این مقاله علاوه بر آشنایی با انواع ویزای ایتالیا و شرایطی که برای هر یک مورد نیاز است، مدارک، هزینه و مراحل اخذ ویزاهای ایتالیا را شرح خواهیم داد. اگر قصد سفر توریستی، کاری، تحصیلی، دیدار با خانواده، استفاده از خدمات پزشکی درمانی و ... را به ایتالیا دارید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

 

معرفی انواع ویزای ایتالیا

همانطور که گفتیم، ایتالیا از جمله کشورهای عضو پیمان شنگن است و با توجه به نوع هدفی که افراد از سفر به ایتالیا، ویزاهای مختلفی را ارائه می‌کند. انواع ویزاهای ایتالیا را می‌توان در دسته بندی نوع A، B، C و D معرفی کرد. ویزاهای تایپ A، B، C از جمله ویزاهای کوتاه مدت (حداکثر مدت اقامت 90 روز) و ویزای تایپ D از جمله ویزای بلندمدت شنگن است.  متقاضیان برای اخذ هر یک از این ویزاها نیاز به داشتن شرایطی خاص و ارائه مدارکی ویژه دارند.

Ø      انواع ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا:

ویزای ترانزیت تایپ A: یکی از کوتاه مدت‌ترین ویزاهای ایتالیا، ویزای ترانزیت تایپ A است که با داشتن آن تنها می‌توان برای مدت زمانی بسیار محدود (کمتر از 24 ساعت) در سالن ترانزیت یکی از فرودگاه‌های ایتالیا حضور داشت و پرواز خود را تعویض کرد. دارنده این ویزا حق خروج از محوطه فرودگاه را نخواهد داشت.

 

ویزای ترانزیت تایپ B: ویزای تایپ B  نیز از جمله ویزاهای ترانزیت است که تنها برای تعویض پرواز دریافت می‌شود. تنها تفاوت این نوع ویزا با ویزای تایپ A این است که متقاضی می‌تواند تا حداکثر 5 روز در کشور حضور داشته باشد و در صورت نیاز از فرودگاه خارج شود.

ویزای کوتاه مدت تایپ C: این نوع ویزا دارای اعتباری حداکثر 90 روزه است که براساس سابقه سفر متقاضی، به صورت یکبار ورود (سینگل)، دوبار ورود (دبل) و چندبار ورود (مولتیپل) صادر می‌شود. انواع ویزای کوتاه مدت ایتالیا عبارتند از:

o       ویزای توریستی ایتالیا: اگر به قصد بازدید از جاذبه‌های گردشگری ایتالیا تمایل به سفر به این کشور دارید، ویزای توریستی ایتالیا مناسب شماست. مدت اعتبار این نوع ویزا بستگی به برنامه سفر شما دارد اما معمولا 7 الی 14 روزه خواهد بود. (اگر برای اولین یا دومین بار می‌خواهید به ایتالیا سفر کنید، نمی‌توانید درخواست ویزای دبل یا مولتی دهید و تنها ویزای سینگل برای شما صادر می‌شود.)

o       ویزای تجاری ایتالیا: اگر برای عقد قرارداد با یک شرکت خارجی، شرکت در یک همایش و کنفرانس تجاری و یا دریافت کارآموزی، همکاری‌های تجاری بین دو شرکت (بدون پرداخت حقوق) و ... قصد سفر به ایتالیا را دارید، این ویزا مخصوص شماست. توجه داشته باشید که با دریافت این ویزا اجازه کار در ایتالیا را نخواهید داشت.

o       ویزای تحصیل کوتاه‌مدت ایتالیا: مجوزی که برای طی کردن یک دوره آموزشی کوتاه مدت به دعوت یک موسسه آموزشی معتبر داده می‌شود.

o       ویزای تحقیق کوتاه‌مدت ایتالیا: مجوز تحقیق و پژوهش کوتاه مدت به دعوت یک موسسه آموزشی و یا تحقیقات عالی معتبر در کشور ایتالیا.

o       ویزای دیدار با خانواده، دوستان و آشنایان ایتالیا: مجوزی برای ورود به ایتالیا به قصد بازدید از بستگان مقیم این کشور که نیاز به دعوت‌نامه رسمی شهروند مقیم دائم ایتالیا دارد.


 

Ø      انواع ویزای بلند مدت ایتالیا:

ویزای بلند مدت ایتالیا برای افرادی است که قصد دارند بیش از 90 روز در این کشور اقامت داشته باشند. این ویزا به صورت مولتیپل صادر می‌شود و دارنده آن با ارائه مدارک مورد نیاز می‌تواند به دفعات نامحدود وارد حوزه شنگن شود. انواع ویزای بلندمدت یا تایپ D ایتالیا را می‌توان به صورت زیر معرفی کرد:

o       ویزای تحصیلی ایتالیا: برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا مهمترین مدرکی که باید ارائه کنید، نامه پذیرش یا دعوت‌نامه از دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبری در ایتالیا است.

o       ویزای تبادل دانشجو اراسموس ایتالیا

o       ویزای تحقیقات بلند‌مدت ایتالیا

o       ویزای پیوست به خانواده ایتالیا: اگر یکی از بستگان درجه یک شما مقیم دائمی کشور ایتالیا است، با اخذ این نوع ویزا می‌توانید به مدت طولانی ساکن ایتالیا شوید.

o       ویزای خدمات درمانی ایتالیا: اگر برای استفاده از خدمات پزشکی و درمانی ایتالیا به مدت اقامتی بیش از 90 روز نیاز دارید، این نوع ویزا مخصوص شماست. برای اخذ ویزای خدمات درمانی باید مدارکی چون گزارش پزشکی، نامه تایید پزشک یا بیمارستان در ایتالیا، نامه پزشک در ایران و ... را ارائه کنید.

o       ویزای کار ایتالیا: با داشتن یک جاب آفر از کارفرمای ایتالیایی و یا دعوت‌نامه رسمی و اختصاصی یک شرکت معتبر مستقر در ایتالیا می‌توانید ویزای بلندمدت ایتالیا را دریافت کنید. با اخذ این نوع ویزا و انجام کار قانونی به مدت بیش از 5 سال می‌توانید اقامت دائم ایتالیا و در نهایت شهروندی این کشور را دریافت کنید.


 

مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ایتالیا با توجه به نوع ویزای درخواستی تغییر خواهد کرد. سختگیری‌های اعمال شده برای صدور ویزاهای بلندمدت بیشتر بوده و مدارک مالی بیشتری از متقاضی خواسته می‌شود. در ادامه مقاله می‌توانید لیست مدارک اولیه مورد نیاز برای ویزای توریستی ایتالیا را مشاهده کنید.  

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا (برای متقاضیان زیر 18 سال داشتن امضا و رضایت والدین الزامی است.)
  • ارائه دو قطعه عکس 3.5*4 با پس‌زمینه سفید، بدون ادیت که حداکثر در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • ارائه پاسپورت دارای اعتبار (حداقل 90 روز) با حداقل دو صفحه خالی (مدت اعتبار لازم برای ویزاهای بلندمدت حداقل یکسال است.)
  • ارائه گواهی رزرو
  • ارائه سابقه سفر (فتوکپی از صفحه اول پاسپورت، ویزاهای شنگن و سایر ویزاهای معتبر)
  • ارائه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و امور خارجه ایران برای افراد متاهل و زیر سن قانونی (18 سال)
  • ترجمه رسمی مدارک شغلی به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی (مثل پروانه کسب، کارت مباشرت، کارت بازرگانی، آگهی تاسیس، سابقه بیمه 6 ماهه، حکم کارگزینی، معرفی‌نامه)
  • ارائه گواهی تمکن مالی، موجودی حساب و پرینت ریز حساب از 3 ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه مهر بانک
  • ارائه سند ملکی (در صورت وجود)
  • ارائه ترجمه رسمی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه بیمه درمانی مسافرتی با حداقل پوشش 30.000 یورویی که در تمامی مناطق شنگن معتبر باشد.
  • ارائه برگه رزرواسیون بلیط پرواز

برای اطلاع از لیست کامل مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای ایتالیا (بلندمدت و کوتاه‌مدت) می‌توانید با شماره 02191006550 تماس گرفته و از مشاوره رایگان کارشناسان اقلیما بهره مند شوید. 


 

مراحل اخذ وقت سفارت و ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا جهت کاهش حجم کاری و سرعت بخشیدن به روند پاسخگویی به درخواست‌های صدور ویزا، رسیدگی به برخی از امور مربوط ویزای ایتالیا را به کارگزاری مجربی به نام ویزامتریک واگذار کرده است. توجه داشته باشید که این کارگزاری به تازگی مسئولیت امور ویزا را به عهده گرفته است و قبلا مسئولیت رسیدگی به امور به عهده کارگزاری کاکس ckgsir.com بود.

در ادامه این بخش می‌توانید مراحل مربوط به ثبت درخواست صدور ویزای ایتالیا و گرفتن وقت سفارت را مشاهده کنید. 


مرحله اول: گرفتن وقت سفارت ایتالیا

گرفتن وقت سفارت یکی از مهم‌ترین و ابتدایی‌ترین مراحل درخواست ویزای ایتالیا است. متقاضیان گرامی می‌توانند به دو صورت فوری و عادی وقت سفارت ایتالیا را گرفته و تاریخی را برای حضور در کارگزاری ویزامتریک مشخص کنند. بدین منظور هم باید با مراجعه به سایت کارگزاری ویزامتریک به نشانی اینترنتی visametric.com/iran/Italy فرم آنلاین درخواست ویزا و وقت سفارت ایتالیا را پر کنید.

در این مرحله از شما خواسته می‌شود تا برخی مدارک را در سامانه آپلود کرده و هزینه مورد نیاز را پرداخت کنید. سپس تاریخ‌هایی که امکان رزرو آنها وجود دارد به شما نشان داده می‌شود و باید یکی از آنها را انتخاب کرده و ثبت نهایی کنید. درخواست شما از سوی کارگزاری بررسی شده و نتیجه تایید آن برایتان ایمیل خواهد شد.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و ارائه مدارک

در این مرحله باید طبق قرار مقرر شده در محل کارگزاری حاضر شوید و تمامی مدارک مورد نیاز را برحسب نوع ویزای خود به کارگزاری ارائه کنید. مدارک شما توسط این کارگزاری تحویل گرفته شده و مراحل انگشت نگاری و گرفتن عکس بیومتریک طی می‌شود. سپس اطلاعات و مدارک متقاضی توسط کارگزاری ویزامتریک به سفارت ایتالیا ارسال می‌شود.

مرحله سوم: بررسی درخواست و دریافت ویزا

در مرحله نهایی اطلاعات ارسال شده توسط آفیسر سفارت بررسی می‌شود و درخصوص پذیرش یا عدم پذیرش آن تصمیم نهایی گرفته می‌شود. نتیجه نهایی مجددا از سوی سفارت به کارگزاری ارسال می‌شود و متقاضی باید برای گرفتن ویزای خود به کارگزاری مراجعه کند.

کارگزاری ویزامتریک خدمات جانبی را ارائه می‌کند که به موجب آن متقاضی می‌تواند با پرداخت هزینه اضافی مدارک و ویزای خود را درب منزل تحویل بگیرد.

در صورت تمایل می‌توانید صفر تا صد مراحل اخذ ویزای ایتالیا را به گروه اقلیما بسپارید. کارشناسان اقلیما تمامی مراحل درخواست صدور ویزای ایتالیا و گرفتن وقت سفارت را به نمایندگی از شما طی کرده و شما را در تهیه و جمع‌آوری مدارک مورد نیاز راهنمایی خواهند کرد. مدارک تهیه شده قبل از ارسال به کارگزاری به صورت کامل بررسی خواهد شد تا مشکلی از بابت نقص مدارک برای شما ایجاد نشود.


 

هزینه اخذ ویزای ایتالیا

هزینه اخذ ویزای ایتالیا با توجه به نوع ویزا و سن متقاضی تغییر خواهد کرد. برای راهنمایی بهتر شما متقاضیان گرامی در زیر جدولی از هزینه‌های انواع ویزاهای ایتالیا براساس سن متقاضیان ارائه شده است. توجه داشته باشید که هزینه‌های کنسولی ویزا به صورت یورو و نقد دریافت می‌شود.

 

هزینه ویزا (به صورت نقدی یورو)

0-6 سال

6 -12 سال

بالای 12 سال

ویزای شنگن

0 یورو

40 یورو

80 یورو

ویزای شنگن (شهروندان سایر کشورها)

0 یورو

35 یورو

35 یورو

ویزای ملی

116 یورو

116 یورو

116 یورو

ویزای تحصیلی نوع c (تا 90 روز)

0 یورو

0 یورو

0 یورو

ویزای تحصیلی نوع D (بیشتر از 90 روز)

50 یورو

50 یورو

50 یورو

 

 

سوالات متداول

کارگزاری طرف قرارداد سفارت ایتالیا کدام است؟

در گذشته مسئولیت رسیدگی به امور مربوط به ویزای ایتالیا را کارگزاری کاکس اند کینگس گلوبال ckgs به عهده داشت اما در چند ماه اخیر دیگر این مسئولیت به عهده کارگزاری ویزامتریک بوده و متقاضیان باید برای انجام امور مربوط به ویزای ایتالیا به سایت visametric.com مراجعه کنند.

چقدر طول می‌کشد تا درخواست ویزای ایتالیا بررسی و پاسخ داده شود؟

معمولا مدت زمان رسیدگی به درخواست‌های ویزای کوتاه مدت ایتالیا 15 روز کاری می‌باشد؛ اما باتوجه به حجم بالای درخواست‌ها در برخی فصل‌ها، ممکن است بررسی درخواست متقاضیان تا 60 روز هم طول بکشد.

چگونه می‌توان برای درخواست ویزای ایتالیا، وقت سفارت گرفت؟

متقاضیان گرامی باید با مراجعه به سامانه کارگزاری ویزامتریک به صورت آنلاین درخواست رزرو وقت سفارت ایتالیا را دهید. همچنین می‌توانید از طریق تماس با کارشناسان گروه اقلیما به شماره 02191006550 درخواست رزرو وقت سفارت ایتالیا را در سریع‌ترین زمان ممکن دهید. 


 

  سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

وقت سفارت سوئد

چرا باید وقت سفارت سوئد گرفت؟ ساعت کاری سفارت سوئد چند است؟ چگونه می‌توان وقت سفارت سوئد را گرفت؟ چند نوع وقت سفارت سوئد می‌توان گرفت؟ هزینه‌های اصلی و جانبی گرفتن وقت سفارت سوئد چقدر است؟ برای گرفتن وقت سفارت سوئد به چه سامانه باید مراجعه کرد؟ چه مدارکی را برای گرفتن وقت سفارت سوئد باید ارائه کرد؟ مدت زمانی که طول می‌کشد وقت سفارت سوئد را بگیریم، چقدر است؟ نکات مهم گرفتن وقت سفارت سوئد چیست؟


کشور سوئد نیز از جمله کشورهای عضو پیمان شنگن است که شهروندان غیر حوزه شنگن را ملزم به گرفتن ویزای شنگن برای ورود به کشور خود می‌داند. نکته مهمی که در رابطه با گرفتن ویزای شنگن یا ویزای سوئد وجود دارد، گرفتن وقت سفارت سوئد است تا در این جلسه حضوری اطلاعات هویتی، شغلی، ملکی، مالی و ... افراد بررسی شده و صلاحیت آنها برای ورود به این حوزه مشخص شود.

همچنین لازم است تا متقاضیان صدور ویزای شنگن به سفارت کشور مقصد خود مراجعه کنند تا با گرفتن عکس بیومتریک و انجام انگشت نگاری، اطلاعات آنها در سیستم جامع شنگن ثبت شود تا ورود، خروج و عملکرد فرد مورد ارزیابی و تحت نظر قرار گیرد. به همین دلیل هم لازم است تا متقاضی هر نوع ویزایی با هر مدت زمانی که قصد ورود به سوئد و حوزه شنگن را دارد، وقت سفارت سوئد را بگیرد. در ادامه این مقاله مراحل، مدارک، هزینه‌ها و انواع وقت سفارت سوئد را بررسی خواهیم کرد؛ با اقلیما همراه باشید.

 

آدرس و ساعت‌های کاری سفارت سوئد

خوشبختانه سوئد از جمله کشورهای اروپایی است که هنوز در ایران سفارت فعال داشته و متقاضیان ورود به این کشور را ملزم به سفر به کشورهای همسایه نمی‌کند. سفارت سوئد نیز براساس قوانین این کشور دارای ساعت و روزهای کاری مختص به خود است و تنها در این روزها و ساعت‌ها فعالیت کرده و خدمات ارائه می‌کند.

پیش از آن که به بررسی ساعت و روزهای فعالیت سفارت سوئد بپردازیم، بهتر است این نکته را بیان کنیم که ورود بدون وقت سفارت و یا هماهنگی قبلی به سفارت‌ها غیرمجاز است و اینگونه نیست که در هر زمان و تاریخی که بخواهید بتوانید برای انجام امور خود به سفارتخانه‌ها مراجعه کنید.

در رزرو وقت سفارت سوئد و یا هر کشور دیگر نیز حضور در راس ساعت مشخص شده به همراه تمامی مدارک گفته شده الزامی است و هیچگونه تاخیری قابل قبول نبوده و فرصتی مجدد برای جبران زمان از دست رفته داده نمی‌شود. به هر دلیلی اگر نتوانید در تاریخ و روز مقرر شده در سفارت حاضر شوید، فرصت شما از دست رفته و مجددا باید وقت سفارت سوئد بگیرید و هزینه بپردازید.

آدرس سفارت سوئد در ایران: تهران، پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش کوچه نسترن، پلاک 27

ساعت و روزهای کاری: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:00 تا 16:30 - پنج شنبه 8:00 الی 15:00

شماره تلفن سفارت سوئد: 23712200-021

نکته مهم: سوالات مهم پیرامون ویزا و مجوز اقامت تنها در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه و از ساعات 15:00 الی 16:00 پاسخ داده می‌شود.

 

آشنایی با انواع وقت سفارت سوئد (عادی و فوری)

کشور سوئد دو نوع وقت سفارت را برای متقاضیان مختلفی که به دلایل گوناگون توریستی، کاری، تحصیلی، دیدار با خانواده و ... می‌خواهند به این کشور سفر کنند و ویزای شنگن دریافت کنند، ارائه می‌کند: وقت سفارت سوئد عادی و وقت سفارت فوری.

وقت سفارت سوئد عادی: همانطور که از نامش پیداست، با گرفتن این نوع وقت سفارت روند عادی کار صورت می‌گیرد و به ترتیب وقت‌های موجود به متقاضی وقت سفارت داده می‌شود تا جهت بررسی پرونده، ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری و .... به سفارت مراجعه کند.

 اگر هنوز مدارک خود را آماده نکرده‌اید و عجله‌ای از بابت زمان ورود به سوئد ندارید و هنوز فرصت باقیست، پیشنهاد ما گرفتن وقت سفارت عادی است؛ چرا که هزینه آن نیز کمتر بوده و لزومی به عجله و یا پرداخت هزینه بیشتر نیست.

وقت سفارت سوئد فوری: این نوع وقت برای افرادی است که تا تاریخ مقرر شده برای حضورشان در کشور سوئد، چیزی نمانده است و باید هر چه سریع‌تر اطلاعات مورد نیاز را به سفارت ارائه کنند و ویزای خود را دریافت کنند. گرفتن این نوع وقت هزینه‌ی بیشتری دارد اما درنهایت سبب سرعت گرفتن روند انجام درخواست می‌شود و مشکلی را برای متقاضی ایجاد نمی‌کند.

 

نحوه گرفتن وقت سفارت سوئد

برای گرفتن وقت سفارت سوئد تنها می‌توان به روش اینترنتی و با مراجعه به سامانه این سفارت به نشانی migrationsverket.se اقدام کرد. (مراجعه حضوری به سفارت برای گرفتن وقت امکان پذیر نمی‌باشد و مسئولین مربوطه شما را به سامانه ذکر شده ارجاع خواهند داد.) توجه داشته باشید که سفارت سوئد با هیچ کارگزاری و یا آژانسی در ایران طرف قرارداد نیست و هرگونه ادعایی در این خصوص کذب می‌باشد.

و اما مراحل گرفتن وقت سفارت سوئد چیست؟

·         به سایت swedenabroad.se/tehran مراجعه کنید و سپس از قسمت «Frequently asked questions»، بر روی سوال « How can I get an appointment to visit the migration section?» کلیک کنید. در این قسمت مشاهده خواهید کرد یک لینک برای رزرو وقت ملاقات در اختیار شما قرار داده شده است، بر روی آن کلیک کنید.

·         با ورود به صفحه اداره مهاجرت سوئد، بر روی لینک « Swedish Migration Agency online application» کلیک کنید.

·         با ورود به صفحه جدید، بر روی بخش « E-Services» کلیک کنید. برای اینکه بتوانید سایر مراحل را طی کنید، باید وارد حساب کاربری خود در این سایت شوید. به همین دلیل بر روی لینک فعال « log in to My page» کلیک کنید. (اگر حساب کاربری ندارید، باید از میان گزینه‌های نشان داده شده در ادامه صفحه، براساس علت سفر خود یکی از موارد را انتخاب کرده و سپس حساب کاربری بسازید.)

·         با قوانین وبسایت از طریق فعال کردن تیک نشان داده موافقت کنید و سپس بر روی «Log in » کلیک کنید. در قسمت Account از شما نام کاربری و رمز عبور خواسته می‌شود. پس از درج صحیح اطلاعات، وارد پنل کاربری خود خواهید شد. در این بخش با انتخاب گزینه « Application» می‌توانید برای ثبت درخواست وقت سفارت سوئد اقدام کنید.

·         در ابتدا از شما خواسته می‌شود تا فرم درخواست ویزای شنگن را با اطلاعات خواسته شده پر کنید. اطلاعات درج شده در این فرم بسیار مهم است و باید به درستی تکمیل شود. حتی اگر سایر مراحل را خودتان طی کردید، پیشنهاد می‌کنیم در این مرحله از کمک مشاوران اقلیما استفاده کنید. درج هرگونه اطلاعات غلط یا به اشتباه پر کردن فرم سبب رد درخواست ملاقات می‌شود و روند پروسه را طولانی می‌کند.

·         بعد از تکمیل فرم از متقاضی خواسته می‌شود تا براساس تاریخ‌های نشان داده شده، یک قرار ملاقات را انتخاب کند و سپس هزینه رزرو آن را پرداخت کند. توجه کنید که پرداخت هزینه تنها از طریق درگاه‌های پرداختی بین المللی مانند ویزا یا مسترکارت صورت می‌گیرد و بدون داشتن حساب بانکی خارجی امکان پرداخت وجود نخواهد داشت.

·         پس از طی کردن تمامی مراحل و پرداخت موفقیت آمیز هزینه، نتیجه رزرو وقت سفارت سوئد از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی می‌شود.

با دریافت تاییدیه وقت سفارت سوئد باید از آن پرینت گرفته به همراه مدارک خواسته شده، راس ساعت مقرر شده در سفارت حضور داشته باشید.

 

هزینه‌های گرفتن وقت سفارت سوئد

همانطور که گفتیم در زمان رزرو وقت سفارت سوئد از متقاضی خواسته می‌شود تا هزینه‌ای را از طریق حساب بانکی بین المللی مانند مستر کارت یا ویزا کارت بپردازد.

این هزینه براساس سن متقاضیان و البته نوع ویزای درخواستی تغییر می‌کند. هزینه اخذ ویزای توریستی که باید در زمان رزرو وقت سفارت سوئد بپردازید برای افراد زیر 5 سال رایگان، متقاضیان 6 الی 11 سال 40 یورو و متقاضیان 12 سال و بالای 12 سال تمام 80 یورو می‌باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت سوئد

برای گرفتن وقت سفارت سوئد مدارکی که لازم است تنها شامل برخی اطلاعات هویتی، پاسپورت معتبر و ... است که در زمان رزرو وقت از شما خواسته می‌شود تا آنها را در فرم مربوط به درخواست ویزا درج کنید. در این مرحله درواقع اطلاعات و یا مدارک خاصی خواسته نمی‌شود که در سامانه آپلود کنید.

لیست مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت سوئد عبارتند از:

·         داشتن پاسپورتی با اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ خروج از سوئد به همراه دو صفحه خالی

·         آپلود تصویری از پاسپورت شخص متقاضی

·         درج یک شماره تماس و ایمیل شخصی برای پیگیری وقت سفارت و اطلاع رسانی آن.

·         تکمیل فرم آنلاین درخواست ویزای شنگن با اطلاعات شخصی و هویتی خواسته شده و امضای آن.

·         ارائه رسید پرداخت هزینه درخواست وقت سفارت سوئد.

آنچه که اهمیت دارد مدارکی است که پس از گرفتن وقت سفارت و در زمان مراجعه حضوری به سفارت از متقاضیان خواسته می‌شود. این مدارک باید با دقت و وسواس خاصی تهیه شده و طبقه بندی شوند تا در صورت تقاضا، بتوان به سرعت به آفیسر پرونده آنها را ارائه کرد.

درخصوص ترتیب چینش مدارک و یا لیست مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای سوئد می‌توانید با کارشناسان گروه اقلیما به شماره 02191006550 در تماس باشید.

 

نکات مهمی که باید در مورد گرفتن وقت سفارت سوئد بدانید!

علاوه بر اصول و روشی که برای هر کاری وجود دارد، برخی نکات مهم و جزئیات نیز در مسیر انجام هرکاری وجود دارد که معمولا براساس تجربه بدست می‌آیند. دانستن چنین نکاتی است که در واقع مراحل را ساده‌تر می‌کند و استرس کار را کمتر می‌کند. اگر خودتان برای اخذ وقت سفارت سوئد اقدام کرده‌اید، ممکن است در تجربه اول خود بعضی نگرانی‌ها به سراغتان آید.

با خواندن نکات این بخش می‌توانید تا حدودی بر این نگرانی‌ها غلبه کنید و از اتفاقات حین رزرو وقت و پس از آن مطلع شوید.

·         بعد از پرداخت هزینه ویزا در زمان رزرو وقت سفارت، دیگر هزینه‌ای به صورت نقدی در سفارت از شما دریافت نمی‌شود مگر اینکه بخواهید از برخی خدمات وی آی پی استفاده کنید. در این صورت هم بهتر است مقداری وجه نقد به صورت یورو یا کارت اعتباری بین المللی به همراه داشته باشید.

·         بدون پرینت تاییدیه وقت سفارت، از مراجعه حضوری به سفارت خودداری کنید.

·         در زمان مراجعه به سفارت لباسی آراسته به تن کنید و از پوشیدن لباس‌های جلب توجه‌کننده، بپرهیزید.

·         پیش از مراجعه به سفارت چینش و لیست مدارک خود را مجددا چک کنید تا نقصی در آن نباشد.

·         به دلیل انجام انگشت نگاری در زمان مراجعه حضوری به سفارت، نباید انگشتانتان دارای زخم یا هرگونه آسیبی که از مشخص شدن اثر انگشتتان جلوگیری می‌کند، باشند.

 

سوالات متداول

اگر در روزی که وقت سفارت سوئد داریم، نتوانیم به سفارت مراجعه کنیم چه می‌شود؟

متاسفانه امکان لغو و یا تمدید وقت سفارت سوئد وجود ندارد و چنانچه متقاضی در تاریخ مقرر شده و راس ساعت اعلامی در سفارت حاضر نشود، وقت وی باطل شده و باید مجددا مراحل گرفتن وقت سفارت جدیدی را طی کند.

هزینه اخذ وقت سفارت سوئد چقدر است؟

هزینه وقت سفارت براساس سن متقاضی تغییر می‌کند؛  متقاضیان زیر 5 سال: رایگان، متقاضیان 6 الی 11 سال: نیم بها (40 یورو) و متقاضیان 12 و بالای 12 سال: هزینه اخذ وقت سفارت سوئد آنها 80 یورو خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله بالا مراجعه کنید.

روش پرداخت هزینه سفارت سوئد چگونه است؟

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا در زمان رزرو وقت سفارت سوئد، از متقاضی خواسته می‌شود تا هزینه رزرو وقت را به صورت آنلاین و از طریق درگاه‌های پرداختی بین المللی مانند ویزا یا مسترکارت پرداخت کند. هزینه به یورو خواسته می‌شود و به هیچ وجه امکان پرداخت به روش دیگری وجود ندارد.


 

  سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به چه صورت صادر می‌شود؟ اعتبار ویزای توریستی کانادا چقدر است؟ از چه طریقی می‌توان ویزای توریستی کانادا را گرفت؟ چه مدارکی را باید برای اخذ ویزای توریستی کانادا ارائه کرد؟ تمکن مالی مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی کانادا چقدر است؟ ویزای توریستی کانادا چند نوع است؟ هزینه‌‌های اصلی و جانبی اخذ ویزای توریستی کانادا چقدر است؟ چه عواملی باعث ریجکت شدن درخواست صدور ویزای توریستی کانادا می‌شود؟

کانادا یکی از کشورهای توسعه‌یافته در شمال قاره‌ی آمریکای شمالی است که به واسطه طبیعت بکر، مناظر زیبای کوهستانی، آبشارها، دریاچه‌ها و چشم‌اندازهای طبیعی خود نظر گردشگران ماجراجو و طبیعت ‌دوست را به خود جلب کرده. به غیر از جاذبه‌های گردشگری و طبیعی، افراد بسیاری در طول سال برای ملاقات با اعضای خانواده، دوستان و آشنایان، شرکت در همایش، کنفرانس علمی و کاری و ... برای بازدید و ورود به کانادا اقدام می‌کنند.

مهم‌ترین مرحله‌ای که باید قبل از ورود به خاک این کشور طی کرد، اخذ ویزای توریستی کانادا براساس شرایط متقاضی است. متقاضی می‌تواند برحسب تمایل خود ویزای سینگل یا مولتی کانادا را گرفته و بدون هیچ نگرانی به این کشور سفر کند. اگر شما هم قصد اخذ ویزای توریستی کانادا و ورود به این کشور را دارید ولی از جزئیات، مدارک و هزینه‌های ویزای آن اطلاعی ندارید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

معرفی ویزای توریستی کانادا و انواع آن

ویزای توریستی کانادا به عنوان یک سند اقامت موقت رسمی یا TRV (Temporary Resident Visa) توسط دولت کانادا صادر می‌شود و به دارنده آن اجازه حضور در خاک کشور کانادا را در مدت زمان مشخص شده، می‌دهد. اگر هدف شما از حضور در کانادا کوتاه مدت است، ویزای توریستی یا ویزیتوری کانادا (visitor visa) مناسب شما خواهد بود.

ویزای توریستی کانادا را می‌توان به دو صورت دریافت کرد:

v     ویزای سینگل یا یکبار ورود کانادا (Single Entry):

ویزای سینگل همانطور که از نامش پیداست، به متقاضی تنها اجازه‌ی یکبار ورود به خاک کانادا را خواهد داد. اگر سفر شما توریستی است یا تنها برای شرکت در یک نمایشگاه، همایش، کنفرانس و ... قصد سفر به کانادا را دارید می‌توانید این نوع ویزا را دریافت کنید.

 با اخذ ویزای یکبار ورود می‌توانید حداکثر 6 ماه در کانادا اقامت کنید و به محض تمام شدن مدت ویزا یا خروج از کانادا، دیگر این ویزا معتبر نبوده و برای سفرهای بعدی باید مجددا ویزای توریستی کانادا را دریافت کنید.

v     ویزای مولتی یا چندبار ورود کانادا (Multiple Entry):

ویزای مولتی یا مولتیپل کانادا مناسب افرادی است که برای بازدید اقوام خود، نسبتا زیاد به کانادا سفر می‌کنند و نمی‌خواهند برای هر بار ورودشان به خاک این کشور ویزا تهیه کنند. ویزای مولتی اعتباری طولانی مدت دارد و به صورت 5 ساله، 10 ساله یا 1 ماه پیش از تاریخ انقضای پاسپورت صادر می‌شود.

با داشتن ویزای چندبار ورود می‌توانید به دفعات نامحدود (البته تنها تا زمان اعتبار ویزا) وارد خاک کانادا شده و در هربار ورود خود حداکثر تا 6 ماه در این کشور اقامت کنید.

نکته مهم: توجه داشته باشید که با داشتن هیچ یک از ویزاهای توریستی کانادا به متقاضیان اجازه کار و یا تحصیل در کانادا داده نمی‌شود.

سوپر ویزای کانادا: نوع دیگری از ویزای مولتیپل کانادا وجود دارد که سوپر ویزا نامیده می‌شود و تنها به پدربزرگ‌ها، مادربزرگ‌ها و پدر و مادر متقضیانی تعلق می‌گیرد که دارای اقامت دائم و شهروندی کانادا هستند. مدت اعتبار سوپر ویزای کانادا تا 10 سال است و دارندگان آن می‌توانند با هر بار ورود به خاک کانادا به مدت 5 سال در این کشور بمانند.

 

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

فرآیند اخذ ویزای توریستی کانادا را می‌توان در 6 مرحله به صورت خلاصه بیان کرد:

·         مرحله اول: جمع‌آوری، تهیه و تنظیم مدارک و اسناد مورد نیاز سفارت

·         مرحله دوم: دریافت فرم‌های اخذ ویزا

·         مرحله سوم: تکمیل کردن تمامی فرم‌های اصلی و اضافی اخذ ویزای توریستی کانادا و تحویل مدارک به سفارت

·         مرحله چهارم: پرداخت هزینه‌های ویزا

·         مرحله پنجم: مراجعه به سفارت کانادا برای انجام انگشت‌نگاری و گرفتن عکس بیومتریک

·         مرحله ششم: الصاق ویزای توریستی کانادا به پاسپورت

روند کار اخذ ویزا به صورت خلاصه، شامل موارد گفته شده می‌شود؛ اما هر مرحله دارای برخی جزئیات و نکات است که متقاضی باید در صورتی که می‌خواهد خود برای درخواست ویزا اقدام کند، به آن‌ها توجه داشته باشد. به عنوان مثال تمامی فرم‌های سفارت به زبان انگلیسی بوده و متقاضیان باید به همین زبان اطلاعات خود را در فرم تکمیل کنند.

درج اطلاعات درست و کامل در فرم‌های سفارت بسیار حائز اهمیت است و هرگونه خطا منجر به ریجکت شدن درخواستتان خواهد شد.

نکته مهم بعدی، در رابطه با میزان تمکن مالی است. ارائه گواهی تمکن مالی برای این است که نشان دهید در طول مدت اقامت در کشور کانادا می‌توانید هزینه‌های سفر و اقامت خود را تامین کنید و از بابت هزینه‌ها به مشکل نخواهید خورد. باتوجه به اینکه چه مدت قصد دارید در کانادا بمانید و اینکه آیا کسی را در کانادا دارید که در خانه او بمانید یا خیر (این فرد باید دعوت‌کننده شما باشد)، میزان تمکن مالی قابل ارائه تغییر خواهد کرد.

توجه داشته باشید که حداقل مبلغی برای تمکن مالی ویزای کانادا مشخص نشده است اما پیشنهاد می‌کنیم درصورتی که دارای دعوت‌نامه رسمی هستید حداقل 15000 دلار کانادا و در صورتی که بدون دعوت‌نامه هستید حداقل 20000 دلار کانادا، تمکن مالی ارائه کنید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی کانادا

یکی از مهم‌ترین بخش‌های اخذ ویزای توریستی کانادا، مرحله جمع‌آوری، تهیه و تنظیم مدارک است که در این بخش به صورت مفصل لیست مدارک مورد نیاز را بیان خواهیم کرد. پیشنهاد می‌کنیم که حتی اگر خودتان تمایل به ثبت درخواست صدور ویزا دارید، پیش از تحویل مدارک به سفارت با مشاوران فعال در این حوزه مشورت کرده و از کامل بودن مدارک خود مطمئن شوید.

·         اصل پاسپورت امضا شده که دارای حداقل 6 ماه اعتبار باشد. (در صورت وجود پاسپورت‌ها و ویزاهای قبلی خود را نیز ارائه کنید.)

·         ارائه یک قطعه عکس رنگی 3.5 * 4.5 جدید با پس‌زمینه سفید

·         ارائه ترجمه شناسنامه

·         ارائه ترجمه سند ازدواج (در زمان همراهی همسر یا فرزندان)

·         ترجمه گواهی اشتغال به کار

·         تحویل فرم‌های تکمیل شده از اطلاعات فردی و هویتی

·         ارائه گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی که دارای مهر بانک باشد به همراه گردش حساب 6 ماهه از حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی است.

·         ارائه گواهی سپرده بلندمدت

·         گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار یا سند اتومبیل و اجاره‌نامه منزل

·         ترجمه اسناد ملکی (ساختمان، زمین یا باغ)

·         ارائه بلیط رفت‌وبرگشت رزرو شده هواپیما

·         ارائه واچر رزرو هتل به مدت زمان حضور در کانادا (در صورت نداشتن دعوت‌نامه)

·         ترجمه رضایت‌نامه محضری و رسمی برای همراهی فرزند (در صورتی که هر دو والدین همراه فرزند نیستند، رضایت‌نامه باید از سوی کسی باشد که فرزند خود را همراهی نخواهد کرد.)

·         مدارک شغلی:

o       کارمندان: گواهی اشتغال به کار (به زبان انگلیسی و بر روی سربرگ شرکت که در آن تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت‌شده با مرخصی ذکر شده باشد)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه اخیر، ترجمه لیست بیمه دو ماه اخیر و ترجمه حکم کارگزینی (در صورت وجود)

o       کارفرمایان: ترجمه «آگهی تاسیس»، «آگهی تغییرات» و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان شرکت، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، نامه تمکن مالی شرکت به زبان انگلیسی و به همراه ریزپرینت 4 ماه آخر (به زبان انگلیسی و دارای مهر بانک)

o       تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

o       مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت، ترجمه قراردادهای پروژه‌ای (در صورت وجود)

o       کارخانه‌داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره‌برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداختی و ترجمه لیست بیمه پرداخت شده.

o       بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی از سه ماه اخیر (در صورت افزایش یافتن حقوق، باید ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز ارائه شود.)

·         مدارک مورد نیاز برای ویزای با دعوت‌نامه:

o       مشخصات کامل دعوت‌کننده و متقاضی و نسبت فامیلی آن‌ها

o       توضیح دلیل سفر، آدرس و تلفن

o       مدت زمان اقامت (حداقل یک ماه و حداکثر سه ماه)

o       ثبت و امضای دعوت‌نامه در دفتر  Notary Public پس از تنظیم آن

o       ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate)  یا کارت اقامت (PR Card) دعوت‌کننده

o       گواهی اشتغال به کار دعوت‌کننده

o       گواهی تمکن مالی بانکی دعوت‌کننده

o       برگه‌های مالیاتی (Notice of Assessment) و فرم‌های T4 یا T1 دعوت‌کننده

 

هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

برای اخذ ویزای توریستی کانادا علاوه بر هزینه‌های اصلی که باید برای صدور ویزا پرداخت کرد، برخی هزینه‌های جانبی نیز وجود دارد. متاسفانه کشور کانادا در ایران سفارت ندارد و همین امر هم باعث افزایش هزینه‌های جانبی اخذ این ویزا می‌شود.

در جدول زیر لیست برخی از هزینه‌های اصلی و جانبی این ویزای توریستی را ارائه کردیم:

عنوان مخارج

هزینه

بررسی پرونده توسط سفارت

100 دلار کانادا

انگشت‌نگاری

85 دلار کانادا

ترجمه مدارک به صورت رسمی

500.000 تومان الی 1 میلیون تومان

هزینه سفر به یکی از کشورهای همسایه برای مراجعه به سفارت

6 الی 20 میلیون تومان

حداقل تمکن مالی مورد نیاز

13310 دلار کانادا

 

 

چه عواملی سبب ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی کانادا می‌شود؟

کانادا یکی از کشورهای دارای ویزای قدرتمند است و سختگیری‌های خاصی را برای صدور ویزای توریستی خود اعمال می‌کند. به همین دلیل هم پیشنهاد می‌کنیم که ضمن اطلاع داشتن از عواملی که سبب ریجکت شدن درخواست صدور ویزا می‌شوند، حتما در پروسه اخذ ویزا از کمک و راهنمایی‌های مشاوران کاردان در این زمینه بهره‌مند شوید.

برخی از رایج‌ترین عواملی که معمولا سبب رد درخواست صدور ویزای توریستی کانادا می‌شوند، عبارتند از:

·         نداشتن برنامه و یاهدفی مشخص از سفر به کانادا

·         عدم داشتن تمکن مالی و دارایی کافی برای سفر به این کشور

·         ناقص بودن مدارک و یا وجود اشتباه در اطلاعات درج شده

·         داشتن وضعیت شغلی ناپایدار در ایران

·         تناسب نداشتن مدت زمان اقامت در کانادا با میزان تمکن مالی ارائه شده

·         عدم توانایی در قانع کردن آفیسر پرونده جهت بازگشت به کشور

·         عدم ارائه بیمه خدمات درمانی با پوشش کافی

·         عدم داشتن توانایی جسمی مورد نیاز برای سفر

·         داشتن سوپیشنیه یا سابقه کیفری

·         نداشتن سابقه سفر

·         ارائه نکردن مدارک کافی از فرد دعوت‌کننده (در صورت اسپانسرشیپ بودن نوع ویزا)

·         نداشتن توانایی مالی کافی فرد دعوت‌کننده (در صورت اسپانسرشیپ بودن نوع ویزا)

چنانچه درخواست ویزای متقاضی ریجکت شد، بازهم امکان ثبت درخواست وجود دارد؛ اما نکته مهم این است که بدانید درخواست شما به چه علت رد شده و ایرادات موجود را رفع کنید. در این زمینه مشاوران مجرب اقلیما می‌توانند شما را راهنمایی کنند.

 

سوالات متداول

ویزای توریستی کانادا چقدر اعتبار دارد؟

برحسب اینکه ویزای شما سینگل باشد یا مولتی، مدت اعتبار آن تغییر خواهد کرد. ویزای سینگل برحسب برنامه سفر متقاضی صادر شده و حداکثر 6 ماه اعتبار دارد. اما ویزای مولتی می‌تواند 5 ساله، 10 ساله و یا تا 1 ماه پیش از تاریخ انقضای پاسپورت متقاضی اعتبار داشته باشد.

با ویزای توریستی کانادا به چه کشورهایی می‌توان سفر کرد؟

ویزای توریستی کانادا از جمله ویزاهای معتبر جهان است که دارنده آن می‌تواند علاوه بر کانادا از کشورهایی چون مکزیک، کاستاریکا، گرجستان، قطر، کوبا، برمودا، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، جمهوری دومینیکن، بلیز، پاناما و ... نیز بازدید کند.

چقدر طول می‌کشد تا ویزای توریستی کانادا صادر شود؟

به صورت میانگین معمولا 65 الی 75 روز کاری طول می‌کشد تا ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان صادر شود؛ اما گاه به دلیل شرایط متقاضی، وجود نقص در مدارک و یا حجم کاری بالای سفارت ممکن است مدت زمان اعلام نتیجه درخواست طولانی‌تر شود.

 

  سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550